Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش وب‌سایت webretratiler، در سال 2020 حدود 47 درصد از فروش آنلاین از طریق بازارگاه ها انجام شده است که عدد این تراکنش چیزی بالغ بر دو تریلیون دلار است[TM1] [av2] . با توجه به افزایش چشمگیر بیماری همه گیر کرونا، پیش‌بینی می‌شود که این روند در 5 سال آینده به طور چشمگیری افزایش یابد، زیرا شرکت‌های بیشتری بازارگاه ها را به عنوان بهترین بستر برای ارتقاء فروش آنلاین در نظر می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با امثال Amazon، eBay، Rakuten و Alibaba به عنوان غول‌های خرده فروشی آنلاین دنیا آشنا هستیم، اما ستاره‌های در حال ظهور چه کسانی هستند؟ بهترین مکان‌ها برای فروش آنلاین محصولات کدامند؟

بازارگاه ها در ایران نیز طرفداران خاص خود را دارند و امروزه شاهد سازمان‌های بزرگی مانند دیجی‌کالا و... در این حوزه هستیم که روزی استارتاپ بوده‌اند. در[TM3] [av4]  ابتدا به بررسی بازارگاه های مطرح در جهان می‌پردازیم و سپس با توجه به گزارش سال  99 دیحی‌کالا نگاهی دقیق‌تر به این بازارگاه ، که از موفق‌ترین نام‌های این حوزه در ایران است خواهیم انداخت.

بازارگاه چیست؟

بازارگاه ها. پلتفرم‌هایی هستند که فروشندگان در آن لیست محصولات خود را به مشتریان ارائه می‌دهند. مارک‌پلیس‌ها به صورت مستقیم تامین‌کننده کالا نیستند بلکه بستری را فراهم می‌کنند که تامین‌کنند‌ه‌ها و یا تولیدکننده‌های کالا بتوانند محصولات خود را در یک فروشگاه آنلاین بزرگ در اختیار مشتریان قرار دهند. در واقع بازارگاه برقرار کننده یک رابطه دوسویه بین مشتری و فروشنده است و به عنوان یک رابط بین فروشنده و خریدار عمل می‌کند، مقایسه کردن کالاها مزیتی رقابتی در بازار گاه ها است تا مشتریان بتوانند بهترین گزینه را از میان چندین نوع کالا، از چند فروشنده بعد از مقایسه فاکتورهایی مانند قیمت،‌کیفیت،نظرات و.. انتخاب کنند. این بازرگاه‌ها می‌توانند در قالب وب‌سایت یا اپلیکیشن موبایل در اختیار کاربران قرار گیرند.

 انواع بازارگاه

در بازارگاه ها مشتری این حق را دارد که محصول مورد نیاز خود را از هر فروشنده‌ای که مناسب‌تر می‌داند انتخاب کند که این یکی از مهم‌ترین اصول مشتری‌محوری است، ‌از این رو مشتری متناسب با نیاز خود در بازارگاه مورد نظر می‌تواند جستجو انجام دهد. وب‌سایت آکادمی فروشندگان دیجی‌کالا در مقاله‌ای با عنوان«بازارگاه چیست؟»، بازارگاه‌ را با توجه به ماهیت،‌ نیاز مشتری و نوع مشتری به دسته‌های  زیر تقسیم می‌کند:

تمامی مارکت‌پلس‌ها را می‌توانیم از نظر ماهیت به 3 دسته کلی تقسیم بندی‌کنیم:

بازارگاه عمودی ((Vertical Marketplace در این بازارگاه ها،‌ تمامی محصولات در یک دسته‌بندی خاص قرار دارند. بازارگاه افقی ( Horizontal Marketplace)

دسته‌بندی این‌ محصولات دارای تنوع بیشتری است اما معمولا ویژگی خاص مشترکی دارند و یک جامعه هدف را سرویس‌دهی می‌کنند.

بازارگاه با مدل جهانی

بازارگاهی است که انواع محصول با ویژگی‌های متفاوت را به مشتریان متفاوت می‌فروشد. مانند آمازون، علی‌بابا، دیجی‌کالا و …

همانطور که گفته شد این بازارگاه ها بر اساس نیاز مشتریان شکل گرفته‌اند از این رو می‌توان آنها را نیز از این نظر تفکیک کرد:

بازارگاه مبتنی بر محصول

این نوع بازارگاه با فروش محصولات سروکار دارد، مانند آمازون یا دیجی‌کالا و.. . کمیسیون و اشتراک دو راه کسب درآمد از بازارهای مبتنی بر محصول هستند.

بازارگاه مبتنی بر خدمات

یک بازارگاه که در آن ارائه دهندگان خدمات می توانند خدمات مانند مراقبت شخصی ، نظافت، لوله کشی ، تعمیر لوازم خانگی ، کنترل آفات ، طراحی گرافیکی و غیره را لیست کرده و ارائه دهند. مانند استادکار،‌ آچاره و...

رزرو یا اجاره بازار آنلاین

این بازارگاه ها در زمینه‌های رزرو و اجاره هتل، ‌منزل و... خدمات رسانی می‌کنند. مانند اسنپ‌تریپ، علی‌بابا و..

بازارگاه بر اساس نوع مشتری

B2B - یک بازار گاه برای مبادله کالا یا خدمات بین شرکت‌ها یا دو تاجر تجاری B2C - یک بازارگاه برای معامله از تاجر به مشتری برای کالا یا خدمات C2C - یک بازارگاه  برای معامله بین مشتریان برای کالاها یا خدمات بازارگاه ها چه مزایایی دارند؟ 1- برای مشتریان:

با وجود فضای کاملا رقابتی دربازارگاه، تامین‌کنندگان سعی می‌کنند بالاترین کیفیت محصول خودشان را ارائه دهند که این موضوع در انتها به نفع مشتریان است . از طرفی دیگر به دلیل حذف واسطه، قیمت محصولات نیز به مراتب پایین‌تر می‌آید.

2-برای فروشندگان:‌

اگر به تازگی تصمیم گرفته‌اید که محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش برسانید،‌ بازار گاه ها مکان مناسبی برای افزایش درآمدزایی برند شما هستند. کافی است در این بازارهای آنلاین محصول خود را بارگذاری کرده و با استفاده از ترافیک ورودی زیادی که این وب‌سایت‌ها دارند به فروش بیشتر خود کمک کنید. از دیگر مزیت این گونه کسب‌وکار برای فروشندگان، فروش نقدی محصولات است که دیگر دردسرهای خرید چکی و... را نخواهند داشت.

دربازار گاه تامین کنندگان می‌توانند به راحتی اطلاعات محصولات خود را در پلتفرم آپلود کرده یا به مسئولان مربوطه بدهند تا محصولاتشان در سریع‌ترین زمان ممکن در فروشگاه قرار گیرد و از همان لحظه فروششان را آغاز کنند. تبلیغات و بازاریابی برای محصولات موجود در بازار گاه ، هزینه اضافی برای فروشندگان نخواهند داشت. همچنین تامین‌کنندگان می‌توانند محصولات خود را به هر شهر دیگری بفروشند، چرا که مخاطبان و مشتریان این گونه فروشگاه‌ها در یک شهر متمرکز نیستند و در سراسر جهان قرار دارند.

3-برای صاحبان بازارگاه

صاحبان بازار گاه ها به بازدیدکننده و مشتری به چشمی فراتر از یک خریدار نگاه می‌کنند و روش‌هایی برای درگیر شدن مشتری با فروشگاه در جهت افزایش اعتبار، کیفیت خرید و رشد پلتفرم در نظر می‌گیرند. مشتری می‌تواند به فروشنده و کالا امتیاز بدهد؛ دیدگاه‌های مثبت و منفی خود را ثبت کند؛ یک کالا را بررسی کند ؛ محصول را به دیگران پیشنهاد دهد و ارتباط تعاملی کاملی با فروشگاه وبازار گاه داشته باشد.

در این پلتفرم‌ها، کاربران نقش‌هایی پررنگ‌تر از یک خریدار ساده دارند و بارها برای دنبال کردن یک کالا و فروشنده، مقایسه آن با محصولات و فروشنده‌های دیگر یا ثبت تجربه کاربری خود از خریدها، به وب‌سایت فروشگاه مراجعه می‌کنند. به این ترتیب، دایره مشتریان وفادار افزایش پیدا کرده و فاصله زمانی خریدها یا بازدیدهای کاربران کوتاه‌تر می‌شود.

ویژگی‌های مهم در  یک‌ بازارگاه حرفه‌ای

این پلتفرم‌ها برای ارائه هر چه بهتر خدمات به مشتریان طراحی شده اند و تمامی نیاز‌های مشتری را پیش‌بینی و رفع می‌کنند به طور کلی یک بازارگاه موفق دارای خصوصیات زیر است:

رابط کاربری ساده  جستجوی هوشمندانه  عضویت سریع  ارائه تخفیف‌ها و پیشنهادهای ویژه روزانه پیدا کردن سریع محصولات تخفیف‌دار پیشنهاد خرید محصولات مرتبط تضمین بهترین قیمت و کیفیت کالا نمودار تغییر قیمت محصولات در ماه‌های گذشته مشخص بودن زمان تست  گارانتی مرجوعی و بازگشت وجه امکان مطلع شدن از موجود شدن محصولات نمایش محصولات قبلا دیده شده برای مشتریان بازاریابی محتوای قوی دارای اپلیکیشن موبایلی برای اندروید و آیفون جست و جو بر اساس برندها ارائه مشخصات دقیق کالا ارائه محصولات مرتبط به انتخاب مشتری ارائه محصولات اورجینال با بهترین کیفیت نماینده رسمی بسیاری برندهای مطرح دنیا تصاویر و فیلم‌های  متناسب با محصول تحویل فوری و ارزان  پشتیبانی مناسب برترین بازارگاه های دنیا

در ادامه به برترین بازار گاه های دنیا در حوزه خرده‌فروشی و تجارت الکترونیک اشاره می‌کنیم: آمازون ((Amazon

براساس گزارش وب‌سایت Tinuiti، آمازون پیشروترین بازار آنلاین در ایالات متحده است.[TM5] [av6]  بازار آمازون یکی از شناخته شده‌ترین کانال‌های بازاریابی برای خرده‌فروشان آنلاین است. برای فروش در آمازون، باید یک حساب فروشنده ایجاد کنید و محصولات خود را در آمازون بارگذاری کنید.

هزینه های فروشنده آمازون برای فروشنده حرفه‌ای شامل موارد زیر است: هزینه اشتراک ماهانه هزینه های مرجوعی برای هر مورد فروخته شده هزینه های متغیر هزینه‌های فروشنده آمازون برای فروشنده فردی شامل موارد زیر است: بدون هزینه اشتراک ماهانه دریافت هزینه برای هر مورد فروخته شده هزینه‌های متغیر2

2- والمارت (Walmart)

طبق گزارش وب‌سایت Tinuiti، این بازارگاه هر ماه 127 میلیون بازدیدکننده [TM7] [av8] منحصر به فرد از سایت خود دارد. طبق تحقیقات مصرف‌کنندگان توسط وب‌سایت Tinuiti، خریداران سایت آمازون و والمارت همپوشانی زیادی دارند و بیش از 57 درصد خریداران آمازون نیز از والمارت نیز خرید می‌کنند. این مارکت پلیس برای حفظ حساب فروشنده هزینه‌ای از فروشنده دریافت نمی‌کند. و فقط هزینه ارجاع را بر اساس دسته بندی محصول دریافت می کند. سایر مزایای استفاده از بازار Walmart شامل دسترسی به پشتیبانی و ویژگی های ایمنی مشتریان است.

3-ایبی(eBay)

طبق گزارش وب‌سایت Tinuiti، eBayeبا 182 میلیون خریدار [TM9] [av10] در سراسر جهان، با پوشش محصولات متنوع یکی از بزرگترین خرده‌فروشان آنلاین در سطح بینالمللی است.کسب‌وکارها می توانند با ایجاد صفحه «My eBay» محصولات خود را در آن بارگذاری کنند. ای‌بی دو مدل هزینه فروش را دریافت می‌کند؛ هزینه درج محصولات و هزینه نهایی هنگام فروش.

دیجی کالا بازارگاه بزرگ کسب‌وکارهای ایرانی

خو[TM11] [av12] شبختانه در ایران نیز سایت‌های تجارت الکترونیکی و بازارگاه‌ها در حال گسترش هستند و از این طریق درآمد مشاغل و برندها رونق یافته است. در ادامه دیجی‌کالا برترین‌ بازار گاه ایران و خاورمیانه را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

بر اساس گزارش سال 99 دیجی‌کالا، این پلتفرم به عنوان بزرگترین و پرمخاطب‌ترین‌ پلتفرم خرده فروشی، سهم قابل توجهی از تجارت الکترونیک کشور را دارد[TM13] .  حضور بیش از 150 هزار کسب‌وکار ایرانی و گستردگی بیش از 4.5 میلیون محصول باعث شده بازدیدکنندگان ماهانه وب‌سایت و اپلیکیشن به بیش از 30 میلیون برسد که این امر دیجی‌کالا را به پرمخاطب‌ترین فروشگاه آنلاین ایران و منطقه تبدیل کرده است.

دیجی‌کالا با توسعه فنی و زیرساختی مناسب با هدف خدمات‌رسانی به فروشندگان، ‌تامین‌کنندگان و تولید‌کنندگان، پلتفرم بازار گاه خود را در سال 95 عرضه کرد. این پلتفرم ملی که حمایت از تمامی کسب‌وکارهای ایرانی را از مهمترین مسئولیت‌های اجتماعی خود می‌داند با در دسترس قرار دادن پایگاه کاربران دیجی‌کالا و شبکه گسترده توزیع به رونق هر چه بیشتر این کسب‌وکارها کمک کرده است.

طبق گزارش سالانه دیجی‌کالا، در سال 99 تعداد کسب‌وکارهایی که به عنوان فروشنده در بازارگاه دیجی‌کالا فعال بوده‌اند با رشد 150 درصدی همراه بوده و به تعداد 152 هزار و406 فروشنده رسیده است. در واقع دیجی‌کالا در تلاش است تا به عنوان یک پلتفرم دو سویه بازار فروش آنلاین را به یک بازار کاملاً رقابتی برای رشد تمامی کسب‌وکارهای فعال تبدیل کند.

مرکز آموزشی فروشندگان دیجی‌کالا با ارائه آموزش‌های لازم به فروشندگان کمک می‌کند تا با ایجاد تجربه‌ای خوشایند در زمینه فروش آنلاین،‌ با استفاده از ترفند‌هایی مانند نحوه قیمت‌گذاری مناسب، ‌کسب امتیاز عملکرد نسبت به رقبا، افزایش رضایت مشتریان،‌  موفقیت در برنده شدن جعبه خرید ‌(Byu box) و ... بتوانند فروش خود را بالاتر ببرند.

قابلیت جدیدی که از مهرماه 99 برای بعضی از فروشندگان فعال در بازارگاه  دیجی‌کالا فعال شد،‌ ارسال مستقیم کالا توسط فروشنده (Ship by Seller) بود. این قابلیت باعث می‌شود تا محصولات سریع‌تر به دست مشتریان برسد و به افزایش رقابت فروشندگان و تنوع کالا در بازار آنلاین کمک کند[TM14] [av15]  این طرح 13.736 فروشنده فعال دارد که باعث شده تا 94 میلیارد ریال در  هزینه‌های  عملیاتی  صرفه‌جویی شود.

مشتری‌مداری و جلب رضایت مشتریان، مهمترین‌ ارزش کسب‌وکار دیجی‌کالا به شمار می‌آید. از این رو کیفیت، ‌اصالت، ‌نرخ‌بازگشت و وضعیت تامین کالا نقش موثری در ارزیابی عملکرد فروشندگان دارد. بخش نظارت دیجی‌کالا با حساسیت هر چه تمام‌تر می‌کوشد با ابزارهای نظارتی سلامت بازار گاه و تجربه خوشایند خرید و فروش در دیجی‌کالا را تضمین کند[TM16] [av17] . دیجی‌کالا معیار‌هایی برای شناسایی کالا‌های غیر اصل مانند قیمت کالا نسبت به میانگین قیمت کالاهای آن برند، قیمت کالای اعلام شده در وب‌سایت اصلی برند و کالاهای پرتکرار دارای مرجوعی و شکایات زیاد به دلیل غیر اصل بودن دارد و پس از شناسایی این کالا‌ها اقدام به درج نشان غیر اصل بر روی کالاها، غیر فعال کردن کالاها در گروه‌ آرایشی بهداشتی و کالاهای سلامت محور و در نهایت سلب دسترسی‌های مربوطه از فروشندگان در صورت لزوم می‌کند.

طبق گزارش سالانه 99 دیجی‌کالا،‌ متوسط رضایت از کیفیت کالا 82.4 درصد بوده است،‌ از طرفی فقط 0.001 درصد  از کل کالا‌های فروخته شده اصل نبودند که نسبت به سال 98 به میزان 93 درصد کاهش رخ داده است. این موارد باعث شده تا در این سال فقط 0.7درصد کالاهای فروخته شده مرجوع شوند[TM18] [av19] .دیجی‌کالا توانسته از کل سفارش‌های  دریافتی خود را94.47 درصد کالاها را با موفقیت تامین کند. در واقع تامین به موقع کالا یکی از وظایف مهم فروشندگان است که بر امتیاز آنها تاثیر مستقیم دارد و عدم تامین به موقع باعث می‌شود تا دو برابر کمیسیون فروش جریمه شود. در  صورت تکرار نیز علاوه بر سلب دسترسی فروش کالای مذکور شاهد کاهش امتیاز فروشنده نیز هستیم.

تمامی تولیدکنندگان‌ و ‌فروشندگان در سراسر ایران می‌توانند با آشنایی هرچه بیشتر با ظرفیت بازار گاه دیجی‌کالا چشم‌انداز روشنتری نسبت به آینده فروش در بازار آنلاین پیدا کنند و با استفاده از خدمات مناسب این پلتفرم به فروش هر چه بیشتر خود کمک کنند. کافی است وارد بازار گاه دیجی‌کالا شوید و به سادگی کسب‌وکار خود را رونق دهید.

 

پربیننده ترین لامبدا در مقابل دلتا / درباره گونه جدید کرونا چه می دانیم؟ ویروس لامبدا در کشور شناسایی شده است؟ متخلفان زندان اوین تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند رویکرد سیاست خارجی ایران ارتقا سطح روابط با حوزه‌ کارائیب است / ضرورت همکاری در مجامع بین المللی برای خنثی سازی تحریم ها توضیحات مهم در مورد فوق العاده ویژه معلمان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دیجی کالا خرید و فروش آنلاین بازارگاه گزارش 99 دیجی کالا محصولات خود تامین کنندگان گزارش وب سایت بازار آنلاین دیجی کالا بازار گاه ها وب سایت Tinuiti بازارگاه ها یک بازارگاه فروش آنلاین دیجی کالا تامین کنند فروخته شده طبق گزارش برای فروش گزارش سال کسب وکار یک بازار بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_نسبت به روزهای گذشته نوسان چندانی ندارد، بیشتر خودروهای داخلی و مونتاژی تغییر قیمتی تجربه نمی‌کنند، اما در این میان برخی از محصولات بازار با افت‌وخیز ناچیز همراه شدند.

اطلس یکی از جدیدترین محصولات سایپا امروز سه میلیون تومان ارزان‌تر شده و با نرخ ۵۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G با سانروف خودروی رده بالای این شرکت نیز افت هفت میلیون تومانی را به ثبت رسانده و با ۷۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو پارس معمولی یکی از محبوب‌ترین‌های بازار داخلی امروز رکورد افزایش قیمت را زد و ۲۸ میلیون تومان گران‌تر از روز گذشته و با ۶۹۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴ یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها نیز امروز پنج میلیون تومان افت قیمت داشته و با یک میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۸ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۴ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۳ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۹۳ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۳۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۲۳ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۵ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۷ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۲ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۷ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۷ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۶ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی و وارداتی نیز نوسان زیادی دیده نمی‌شود.

ام‌وی‌ام X۲۲ پرو دستی یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای مونتاژی بازار، تغییری ندارد و با همان نرخ ۹۵۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک S۵ نیوفیس محصول محبوب کرمان موتور نیز امروز تغییر قیمتی نداشته و به قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ام‌وی‌ام X۵۵ Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو محصول پرحاشیه این روزهای بازار است که ۲۲ میلیون تومان نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شده و با یک میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

هونگچی H۵ محصول وارداتی و لوکس گروه بهمن به شمار می‌رود که امروز با افت ۹۵ میلیون تومانی، رکورد کاهش قیمت را در بازار نصیب خود کرد و به کانال پنج میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان رسید.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۶ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۲ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750740

دیگر خبرها

  • جریمه۱۵ میلیارد ریالی فروشنده تجهیزات تقلبی آسانسور در کرمانشاه
  • «به آمار مزخرف ام باپه نگاه نکنید؛ بر خلاف او، مسی و نیمار همه‌جای زمین حضور داشتند»
  • تحقق پیش‌بینی هفته قبل: 1000 مورد به آمار کارخانه‌های احیایی در یک هفته اضافه شد
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • آیفون ۱۵پرومکس، پرفروش‌ترین گوشی جهان شد
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور + جدول