Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس قانون وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی، فروش مکمل های سلامت فقط از طریق داروخانه ها می باشد و زیر نظر مسئول فنی داروساز امکان پذیر است و هیچ فروشگاه و یا مرکزی حق فروش کالاهای سلامت را ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس قانون وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی، فروش مکمل های  سلامت فقط از طریق داروخانه ها می باشد و زیر نظر مسئول فنی داروساز امکان پذیر است و هیچ فروشگاه و یا مرکزی حق فروش کالاهای سلامت را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچین بر اساس قانون و ضوابط وزارت بهداشت، خرید و فروش هر نوع کالای سلامت در فضای مجازی نیز ممنوع است و فقط داروخانه های مجازی که از سازمان غذا و دارو مجوز داشته باشند می توانند فقط و فقط مکمل های ورزشی و تغذیه ای را می توانند به فروش برسانند.   بر همین اساس مدتی قبل فروشگاه اینترنتی دیجی کالا در دسته بندی کالاهای خود، برخی مکمل های ورزشی، تغذیه ای و دارویی را قرار داده بود که با واکنش وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مواجه شد که در نهایت مدیران این فروشگاه اینترنتی مجبور شدند تا فروش این کالاها را از سایت خود حذف نمایند.   همچنین، سایت اسنپ نیز اقدامی مشابه به دیجی کالا را در دستور کار خود قرار داده است.     حال سوال اینجاست با توجه به اینکه طبق قانون، تنها مرکز عرضه و فروش کالاهای سلامت داروخانه ها می باشند و در صورت عوارض احتمالی نیز داروخانه ها پاسخگو هستند ولی آیا فروش و مصرف مکمل های دارویی، ورزشی و تغذیه ای در فضای مجازی قانونی است؟ چه کسی مجوز فروش به این دو سایت اینترنتی را صادر کرده است؟ با توجه به هزینه های بسیار بالا، چرا برخی ها باعث ورشکستگی داروخانه ها می شوند؟   امیدواریم مسئولین در راستای سلامت مردم پاسخ مناسبی داشته باشند و با این دو سایت و سایت های مختلف خرید و فروش در فضای مجازی برخورد جدی نمایند.   لازم به ذکر است تمامی داروسازان به دخالت فروشگاه ها و مراکز غیر مرتبط که اقدام به عرضه کالاهای سلامت می کنند انتقادات جدی دارند و انتظار دارند مسئولین برخورد بسیار جدی را با این مراکز داشته باشند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: داروخانه ها کالاهای سلامت وزارت بهداشت دیجی کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۲۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر لایروبی بندر و اعمال تخفیفات سود بازرگانی را مطالبات‌ مهم فعالان اقتصادی بخش خصوصی در بوشهر دانست و گفت: امید می‌رود با هم‌افزایی مسئولان استان و منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی شاهد تحقق آنها باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، خورشید گزدرازی ظهر امروز در نشست اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و جمعی از اعضای این مجموعه با ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر با اشاره به تعامل بسیار خوب اتاق بازرگانی با  مجموعه گمرک اظهار داشت: با توجه به تراکم و ماندگاری کالا در اسکله در بندر بوشهر برای رقابت‌پذیر بودن گمرکات استان بوشهر از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی 2 در تخلیه و ترخیص کالا در انبارهای آن منطقه استفاده شود.

وی با بیان اینکه این امر نقش مهمی در تسهیل امور و رونق اقتصاد استان خواهد داشت، افزود: با توجه به شعار سال مقام معظم رهبری بخش خصوصی و تشکل‌های زیرمجموعه اتاق بازرگانی از ارکان اصلی تحقق شعار سال هستند.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر یکی از دغدغه‌های مهم فعالان اتاق بازرگانی بوشهر را بهبود فضای کسب‌وکار دانست و افزود: طی چند سال گذشته با توجه به پایش‌های کسب‌وکارها که در استان بوشهر صورت گرفته آمارهای مناسب ثبت نشده است.

گزدرازی، یکی از مطالبات بخش خصوصی را استفاده از مستثنیات تخفیف سود بازرگانی برای کالاهای واسطه‌ای و وارداتی در  گمرک و بندر بوشهر دانست.

وی اضافه کرد: با توجه ظرفیت خوب منطقه ویژه اقتصادی 2 بوشهر و حجم کالاهای فله که وارد بندر بوشهر می‌شود با توجه محدودیت انبار باعث شده خیلی از کالاهای که قبل از سال 1402 وارد بندر شده نتوانند تخلیه شوند‌ که این معضل باعث می‌شود که صاحبان کالا و مالکین شناورها  از استان بوشهر به سایر بنادر کشور مهاجرت کنند. با پیگیری انجام شده قرار است فعالان اقتصادی و صاحبان کالا از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی 2 بوشهر و انبارهای آن جهت کالاهای که حساس کمتری برخوردارند استفاده کنند.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر با اشاره به ورود وسایل فوق سنگین به بندر بوشهر گفت: پیشنهاد داریم برای کنترل ترافیک از ظرفیت بندر نگین بوشهر برای انتقال این کالاها به منطقه ویژه اقتصادی 2 بوشهر استفاده که هم باعث رونق اشتغال و درآمدزایی و تسریع در ترخیص کالا می‌شود.

وی، لایروبی بندر و مستثنیات تخفیف سود بازرگانی را مطالبه مهم فعالان بخش خصوصی دانست و اظهار امیدواری کرد با هم‌افزایی مسئولان استان و منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی شاهد تحقق آنها باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر در پایان خواستار حل مشکل 500 اظهارنامه خودروها که به تملک سازمان اموال تملیکی درآمدند، شد و گفت: در حالی که کالایی وجود ندارد اما واردکنندگان خودرو باید سود ضمانت‌نامه بانکی بدهند که درخواست می‌شود مشکل این فعالان حل و ضمانت‌نامه‌ها مختومه شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ویتامین‌هایی که کمبود آن‌ها سبب سر درد می‌شود
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید