Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع بیماری کرونا در کشور سایت‌های فروش آنلاین کالا در مقایسه با فروشگاه‌های حضوری شرایط به نسبت بهتری را تجربه کردند به طوری که تعطیلی طولانی کسب‌وکارها، بسیاری از بازار‌ها و صنایع داخلی را با ضرر و زیان‌های جدی مواجه کرد، اما در سایه تعطیلی‌ها و توقف عرضه محصولات در بازار با طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، عرضه کالا‌های مختلف در سایت و فروشگاه‌های اینترنتی بیشتر شد و لزوم توجه به بهبود زیرساخت‌های آنان بیش از پیش احساس  می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما متاسفانه بسیاری از سایت‌های فروش اینترنتی دست به گران‌فروشی‌های محرزی زدند. شهروند خبرنگار ما چندی پیش به گفته خود کالایی را از فروشگاه اینترنتی دیجی کالا خریداری کرده است که قیمت آن نسبت به قیمت همون کالا دربازار و فروشگاه اینترنتی دیگر فرق داشته است.

بیشتر بخوانید:

عملکرد ضعیف دیجی‌کالا در ارسال مرسوله‌های سفارشی

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دیجی کالا سایت اینترنتی گران فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۴۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با متخلفان عرضه سموم کشاورزی در محمودآباد

ایسنا/مازندران مدیرجهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: فروش سموم تاریخ گذشته ممنوع بوده و همچنین با متخلفان عرضه سموم و کود قاچاق، غیرمجاز، تقلبی و تاریخ گذشته در شهرستان به طور جدی و قاطع برخورد می‌شود.

محمد هادی زاده در گفت‌وگو با ایسنا یکی از اقدامات مؤثر بخش کشاورزی را انتقال فناوری‌ها و دانش نوین کشاورزی به مهمترین حلقه تولید یعنی کشاورزان و بهره‌ برداران دانست و گفت: ۹ سایت الگویی کشت برنج و ۷ سایت الگویی سایر محصولات کشاورزی در سال گذشته برگزار شد.

وی با اعلام اینکه کشت مکانیزه برنج، تجهیز و نوسازی و کاهش مصرف نهادهای شیمیایی محورهای اصلی کلاس‌های آموزشی بوده است، افزود: ۹ سایت الگویی کشت برنج با محوریت کشت مکانیزه برنج، ۳ پروژه تحقیقی ترویجی و ۱ کانون ملی یادگیری برنج و انتقال دانش و فن نیز در روستای یوسف آباد و این شهرستان در دست اجرا است.

هادی زاده با اظهار اینکه سطح زیر کشت باغ‌های مرکبات محمودآباد ۶۶۷ هکتار است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۹ هزار و ۱۰۰ تن مرکبات در این شهرستان تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد ادامه داد: هدف از رصد و پایش فروشگاه‌های سموم محمودآباد این بوده است که پروانه تاسیس فروشگاه‌ها، پروانه اشتغال به کار مسئولین فنی و وضعیت سموم بررسی شود.

این مسئول ذکر کرد: متقاضیان فروشندگی‌های سموم، قبل از اقدام به فروش سموم باید پروانه بهره برداری فروشندگی را از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان دریافت کنند.

هادی زاده بیان کرد: نمایندگان سم فروشی‌های مجاز در شهرستان نیز سعی کنند با رعایت ضوابط، مقررات و توصیه‌های فنی و کارشناسی که توسط همکاران حفظ نباتات صورت می‌گیرد، نسبت به عرضه سموم اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • نحوه ثبت نام اینترنتی کلاس اولی‌ها + مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام
  • برخورد جدی با متخلفان عرضه سموم کشاورزی در محمودآباد
  • بهترین فروشگاه اینترنتی کالای دیجیتال 1403
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها