Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@05:55:17 GMT

آیا دیجی‌کالا محتکر و گرانفروش است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۷۳۳۲

آیا دیجی‌کالا محتکر و گرانفروش است؟

دیجی کالا اگر اجازه فروش با قیمت بالا ندهد، کالا ناموجود شده و می‌گویند محتکر است، اگر اجازه فروش با قیمت بالا بدهد می‌گویند گرانفروش است!

به گزارش مشرق، امیرحسن موسوی مدیر ارتباطات دیجی‌کالا در رشته‌توئیتی نسبت به برخی ابهامات در خصوص فروش کالا در این فروشگاه اینترنتی و همچنین قیمت‌گذاری در آن توضیحی ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی در توئیتر خود نوشت:

وقتی جهش قیمت اتفاق میفته چه پوشک چه ماسک و چه موبایل، در انبار دیجی‌کالا موجودی مشخصی وجود داره که به دلیل قیمت پایین‌تر نسبت به قیمت روز بازار به سرعت خریداری می‌شه و شاید از بیرون اینطور به نظر برسه که کالا ناموجود شده. این در مورد کالاهایی است که فروشنده خود دیجی‌کالاست.

بخش دیگر ماجرا کالاهایی است که در مارکت‌پِلیس، متعلق به  فروشنده‌های دیجی‌کالاست. بیشتر از ۶۰هزار فروشنده که ۷۰٪ کالاهای دیجی‌کالا رو اونها عرضه می‌کنند. دیجی‌کالا به عنوان پلتفرم می‌تونه محدودیت قیمت بذاره اما نمی‌تونه به فروشنده بگه شما باید حتما بفروشی و با این قیمت مشخص هم وقتی محدودیت قیمت می‌ذاریم اتفاقی که میفته اینه که اکثر فروشنده‌ها حاضر نیستن در سقف قیمت مشخص شده کالاشون رو عرضه کنند به این دلیل که بیرون از دیجی‌کالا اون کالا رو با قیمت بالاتری می‌تونن بفروشن و مشتری هست.

اتفاقی که میفته چیه؟ اگر سقف قیمت بذاریم فروشنده‌ها در اون قیمت حاضر به عرضه نیستن و فروش کالاهاشون رو در پلتفرم مارکت‌پلیس دیجی‌کالا متوقف می‌کنند. از بیرون اینطور به نظر می‌رسه که دیجی‌کالا کالاها رو ناموجود کرده و در حال احتکار است!

اگر سقف قیمت نذاریم و فروشنده‌ها با قیمت دلخواه کالاهای خودشون رو عرضه کنند چون تقاضا بالاست قیمت‌ها به سرعت بالا می‌ره تا تعادل عرضه و تقاضا مجدد برقرار بشه.

خلاصش اینه: اگر اجازه فروش با قیمت بالا ندهیم، کالا ناموجود و محتکر هستیم، اگر اجازه فروش با قیمت بالا بدهیم گرانفروش!

در هرحال در شرایط متلاطم بازار یا محتکر هستیم یا گرانفروش!

این چالش ما در حوزه ارتباطات دیجی‌کالاست و مهمترین دغدغه این روزهای من اصلاح این تصویر عمومی است.

لطفا کمک و راهنمایی کنید که چطور می‌تونیم این تصویر نسبتا فراگیر رو اصلاح کنیم.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم دیجی کالا توئیتر فروشنده ها دیجی کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۷۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد