Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون رييس جمهوري و رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري عصر چهارشنبه 29 آذر 96 با مديرعامل شرکت ديجي‌کالا ديدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري، علي‌اصغر مونسان در ديدار با سعيد محمدي مديرعامل ديجي‌کالا گفت: «بازار صنايع‌دستي داراي ظرفيت‌هاي بسيار زياد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌هايي نظير شرکت شما مي‌توانند با کمک تجارت الکترونيک و از طريق شناسايي و ارتباط با کشورهايي که به حوزه فرهنگ و صنايع‌دستي علاقه دارند صادرات صنايع‌دستي را دنبال کنند.»
رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با بيان اين‌که مهم‌ترين مسئله در حوزه گردشگري، صنايع‌دستي و ميراث‌فرهنگي بحث معرفي و تبليغات است گفت: «نتوانسته‌ايم به‌خوبي ظرفيت‌هاي مختلف کشور را به جهانيان بشناسانيم، متأسفانه مديران دولتي حاضر نيستند براي تبليغات هزينه چنداني بپردازند، در صورتي که با استفاده از تبليغات و بازاريابي مي‌توان ظرفيت‌هاي کشور را معرفي و وضعيت سه حوزه مربوط به سازمان را بهبود بخشيد.»
او گفت: «در حال حاضر معرفي و تبليغات ما محدود به حضور پيدا کردن در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي مي‌شود. شرکت‌هايي نظير شرکت شما مي‌توانند صنايع‌دستي، فرهنگ و ساير ظرفيت‌هاي کشور را به همه معرفي کنند.»
معاون رئيس‌جمهوري تصريح کرد: «مي‌توانيم بانک اطلاعاتي توليدکنندگان صنايع‌دستي را در اختيار شما قرار دهيم تا توليدکنندگان خرد نيز بتوانند محصولات خود بدون واسطه در ديجي‌کالا به‌فروش برسانند. ما در بحث توليد با مشکل مواجه نيستيم بلکه عمده مشکل ما در حوزه صنايع‌دستي بحث بازاريابي و فروش است.»
او ادامه داد: «اين ظرفيت در حوزه صنايع‌دستي وجود دارد که بتوانيم صادرات صنايع‌دستي را تا دوميليون دلار در سال افزايش دهيم.»
مونسان به مديرعامل ديجي‌کالا پيشنهاد کرد که از موزه لباس‌هاي سلطنتي کاخ سعدآباد بازديد کند و افزود: «در ميان برندهاي مشهور لباس‌هاي موجود در اين موزه چند لباس بسيار فاخر و چشمگير است که در تمام آن‌ها از صنايع‌دستي مانند سوزن‌دوزي استفاده شده است. شما مي‌توانيد روي توسعه بازار کار کنيد و با استفاده از لباس‌هاي سنتي و صنايع‌دستي جنبشي در توليد پوشاک ايجاد، و لباس‌هاي فاخر و ارزشمند سنتي را وارد سبد فروش خود بکنيد.»
20 هزار قلم کالاي صنايع‌دستي در ديجي‌کالا عرضه مي‌شود
مديرعامل ديجي‌کالا نيز در اين ديدار تأکيد کرد: «ما از سال 93 بحث فروش صنايع‌دستي را در ديجي‌کالا پيش‌ گرفتيم و اکنون 20هزار قلم کالاي صنايع‌دستي براي فروش در ديجي‌کالا عرضه مي‌شود.»
او ادامه داد: «بحث فروش محصولات ازجمله محصولات صنايع‌دستي يکي از چالش‌هاي مهم است، زيرا در کشور در توليد صنايع‌دستي با مشکل مواجه نيستيم بلکه در زمينه فروش و بازاريابي ضعيف عمل شده است. خوشبختانه اکنون توليدکنندگان از طريق ديجي‌کالا مي‌توانند کالاي خود را بدون واسطه بفروشند. البته به‌دليل بعضي از تحريم‌ها ما بازارهاي اروپايي را که عمده مشتريان صنايع‌دستي ايراني در آن‌جا حضور دارند، در دست نداريم.»
محمدي تصريح کرد: «از طريق ديجي‌استايل مي‌توان پوشاک فاخر و سنتي را براي فروش عرضه کرد. يکي از مشکلات کشور سطح پايين بهره‌وري است که خوشبختانه سطح بهره‌وري خدمات ديجيتال باعث شده است که مشتريان استفاده از اين خدمات را در اولويت قرار دهند.»
محمد محب‌خدايي معاون گردشگري و بهمن نامور مطلق معاون صنايع‌دستي سازمان ميراث‌فرهنگي نيز در اين ديدار حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۹۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند

اسفندیار دریکوندی ، ضمن اشاره به تنوع بالای کالا‌های صادراتی استان، گفت: در همین رابطه کشور‌های عراق، پاکستان، آذربایجان، افغانستان، روسیه، امارات، گرجستان، هند، چین و ازبکستان عمده کشور‌های هدف صادراتی استان قم بوده‌است.

مدیرکل گمرکات قم افزود: در این مدت بیش‌از ۳۰ نوع کالا از گمرکات استان به کشور‌های مورد نظر صادر شد که مهمترین آنها شامل محصولاتی همچون کفش و صندل، انواع گرانول و کامپاند، سرب، پلی استر، شماری از محصولات شیمیایی، محصولات غذایی همچون تخم مرغ و برخی از لوازم صنعتی است.

او ادامه داد: در سال‌های اخیر بستر‌های لازم برای صادرات انواع کالا‌های مورد توجه تجار در گمرکات استان قم فراهم شده‌است و ما امیدواریم در سال‌جاری با همراهی فعالان اقتصادی شاهد افزایش هرچه بیشتر میزان صادرات کالا‌های ساخت داخل از گمرکات این استان باشیم.

گفتنی است فروردین‌ماه امسال حدود ۱۲ هزار تُن کالا در قالب ۳۳۵ اظهارنامه به ارزش ۱۰ میلیون و ۲۷۳ هزار دلار از گمرکات این استان صادر شد.

با توجه به شرایط خاص فروردین‌ماه همچون وجود تعطیلات نوروزی و روند آغاز کار واحد‌های تولیدی، حجم صادرات استان از ماه‌های آینده با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد و گمرکات قم برای تحقق این هدف در آمادگی کامل به سر می‌برد.

در این مدت حدود سه هزار تُن کالا نیز در قالب تعداد ۹۱ اظهارنامه به ارزش ۱۱ میلیون و ۴۲۱ هزار دلار از طریق گمرکات قم وارد کشور شد، همچنین درآمد کل گمرکات استان از فعالیت‌های تجاری به ۴۱۷ میلیارد ریال رسید.

گفتنی‌است سال گذشته نیز ۲۳۲ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۷۹۴ دلار صادرات انواع کالا از گمرکات این استان به کشور‌های مختلف جهان صورت پذیرفت. این میزان صادرات در قالب ۶ هزار و ۳۳۲ اظهارنامه به وزن ۲۴۲ هزار و ۴۵۵ تُن بود که نشان دهنده پویایی فعالیت‌های تجاری در استان قم است.

در همین راستا سال گذشته درآمد کل گمرکات استان قم به ۲۰ هزار میلیارد ریال رسید که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشت.

لیست کالا‌های صادراتی استان قم به بازار‌های جهانی بسیار متنوع است که عمده‌ترین آنها در قالب ۳۲ نوع کالا مورد شناسایی قرار گرفته و انواع محصولات صنعتی، شیمیایی، معدنی، خوراکی و سایر کالا‌ها را دربر می‌گیرد.

همچنین در این مدت ۴۷۸ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۹۵۸ دلار کالا در قالب سه هزار و ۲۸۲ اظهارنامه به وزن ۸۹ هزار و ۴۹۰ تُن از طریق گمرکات قم وارد کشور شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!